CAT |  ESP
Valors i força, les claus de l’èxit en moments de crisi sanitària
Lunes, 11 de mayo de 2020 (Barcelona)Obsequi de Sensilis al personal sanitari d'ambulàncies DOMINGO.
És època de nervis, de màxim esforç i d’incertesa, però, sobre tot, de coordinació absoluta, de constància i d’empatia. Amb aquests valors treballa el personal d’ambulàncies DOMINGO, un equip format per més de 600 professionals que s’està implicant amb molta força durant aquesta crisi provocada pel coronavirus SARS-CoV-2.

Totes les actuacions s’estan duent a terme amb estricta seguretat, seguint els protocols oficials, en estreta col·laboració amb el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) i amb altres sistemes públics i privats de salut, i amb tota la sensibilitat i sensibilització cap als pacients que requereix aquesta situació.

Més de 50 anys d’experiència en el sector del transport sanitari avalen la gestió de l’empresa en el seu dia a dia i també en èpoques de crisi sanitària com l’actual, en la que cal una capacitat d’iniciativa i d’adaptació ràpida i eficaç. Per a això, la companyia compta amb una flota de més de 160 vehicles que estan fent serveis continuats per territori català.

Són moltes les empreses i persones que donen suport i agraeixen la feina de tot aquest personal sanitari, com és el cas de Sensilis, Sensitive Skin Lab, que ha volgut aportar benestar als treballadors i treballadores d’ambulàncies DOMINGO enviant mostres de la seva nova crema, que redueix les rojors de la pell sensible o deshidratada i els frecs causats per situacions d’estrès o l’ús continuat de la mascareta.

El factor humà i el factor tècnic creen una simbiosi molt important en escenaris de crisi sanitària. La voluntat i els valors com el treball en equip, la persistència o la tolerància a la pressió esdevenen peces clau d’una gestió exitosa.